skip to Main Content
Vi söker Servicetekniker

Vi söker Servicetekniker

Vill du ha ett jobb med stort eget ansvar, högt tempo och varierande arbetsuppgifter hos en expansiv och utvecklande arbetsgivare?
Då tycker vi att du ska söka detta jobb.

Som Servicetekniker inom QSR jobbar vi med att reparera, installera och underhålla köksutrustning hos våra kunder. Kunderna är bland annat alla de stora Fastfood-kedjorna, Liseberg samt flera av de största leverantörerna inom restaurangbranschen. Vi arbetar inom ett stort geografiskt område, så arbetet kan därför innebära vissa resor.

Inom QSR-gruppen är vårt fokus service, installation, underhåll och försäljning av restaurangmaskiner. Det viktigaste för oss är att ge våra kunder service som är effektiv, kundanpassad, kostnadsmedveten och utförs med bred kompetens. Detta gör vi genom att vara en erfaren grupp som trivs tillsammans och har glädjen till jobbet i fokus.

Vi söker dig med tydligt intresse för teknik. För att trivas och lyckas riktigt bra hos oss är det också viktigt att du är flexibel, stresstålig och har hög servicekänsla. B-körkort är ett krav och dokumenterad erfarenhet av el och/eller kyla är meriterande. Mycket annan introduktion och utbildning får du hos oss.

Ansökan och CV skickas till info@qsr.se Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på
031-760 15 00. Ansvarig för denna rekrytering är vår försäljningschef Jesper Cederroth.

Back To Top