Skip to content

Skräddarsydda lösningar för dina restaurangprojekt.

Vi tar hand om allt från avlopp, el och ventilation till skräddarsydda rostfria kökslösningar och installation av köksutrustning.Från idé till projektering och installation

Vårt team står redo att erbjuda dig skräddarsydda lösningar för den ultimata kundupplevelsen. Och inte minst för att skapa en fantastisk arbetsmiljö för dina anställda. Du kanske vill renovera öppna en ny restaurang, ett hotell eller renovera en skolmatsal? Oavsett vilket projekt som du vill förverkliga är vi med dig från första skissen till det färdiga resultatet. Se referenscase för exempel på jobb som vi har utfört.

Fackmannamässigt utfört

Vi säkerställer att installationen sker enligt gällande kriterier och kan garantera att jobbet utförs på ett fackmannamässigt sätt med de behörigheter som krävs. Vi tar hand om allt från avlopp, el och ventilation till skräddarsydda rostfria kökslösningar och installation av köksutrustning där vi har ett nära samarbete med närmare 50 världsledande leverantörer. Hittar du inte vad du söker? Då hittar vi det åt dig.

Boka en kostnadsfri konsultation

Bland våra kunder hittar du allt ifrån stamhaket runt hörnet till branschledande hamburgerkedjor, hotell och nöjesparker. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig och din verksamhet?

Slå oss en signal på 031-760 15 00
för att boka en kostnadsfri konsultation.

QSR projekterar och installerar ditt nya kök. Vårt team av kvalificerade bygg- och installationstekniker har gedigen erfarenhet av professionella kök.

QSR projekterar och installerar ditt nya kök!

Vårt team av kvalificerade bygg- och installationstekniker har gedigen erfarenhet av professionella kök. Montörerna har full kyl-, el- och VVS-behörighet och är även utbildade i Säker Vatten. Vi har dessutom full brandskyddsbehörighet och erfarenhet av Heta Arbeten. Läs mer om certifieringar och behörighet.

Våra servicetekniker har rätt utbildning och lång erfarenhet.

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner