Skip to content

Erbjuder du service i världsklass? Det gör vi också.

Köksmaskiner service

Förberedande underhåll med skräddarsytt serviceavtal

Ska du leverera på topp får du inte slarva med det förberedande underhållet (FBU). Professionella köksmaskiner arbetar hårt och behöver servas i ett serviceintervall anpassat för fabrikatet och hur mycket slitage de utsätts för. På så sätt minskar du risken för driftstopp och förlänger även livslängden på maskinen. Låt oss skräddarsy ett serviceavtal för din verksamhet, så att ditt kök fortsätter att fungera lika bra som dagen det installerades.

Vill du teckna ett serviceavtal?
Ring 031-760 15 00 eller maila till Jesper Cederroth!

Reparationer, fastighetsservice och teknisk fastighetsdrift

Vi utför även traditionell fastighetsservice som underhåll av väggar, golv och interiör, samt teknisk fastighetsdrift där vi har kompetens inom reparation och energieffektivisering av luftkonditionering, värmepumpar och kylrum. Självklart reparerar vi även din köksutrustning om den skulle gå sönder. Och lugn, vi kan maskinerna från de flesta tillverkare. Se listan med varumärken här.

Trasig utrustning?
Felanmäl via kundsupport så löser vi problemet!

Kontakta Jesper!

Maila jesper.cederroth@qsr.se för att få hjälp med ett skräddarsytt serviceavtal anpassat för just din verksamhet. För att kunna komma igång snabbt behöver vi uppgifter om vilka maskintyper och fabrikat det gäller samt årsmodell.

Ring oss på 031-760 15 00 så hjälper vi dig att skräddarsy ett serviceavtal!

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner