Skip to content

Reparationer dygnet runt.
För en bransch som aldrig sover.

Trasig utrustning?

Gör en felanmälan via vårt webbformulär eller logga in på serviceprotokoll.se

Felanmälan

På plats med kort inställelsetid

Hotell- och restaurangbranschen sover aldrig. Och vi vill inte låta dig (eller dina kunder) vänta tills nästa arbetsdag om något skulle krångla framåt småtimmarna. Därför är vi tillgängliga en stor del av dygnet och försöker alltid göra vårt bästa för att åstadkomma en så låg inställelsetid som möjligt. För reparationer är vi i huvudsak tillgängliga i mellersta och södra Sverige. Låter det intressant? Slå oss en signal på 031-760 15 00 för att skräddarsy ett jouravtal.

Följ din felanmälan i realtid

När du har registrerat dig hos oss loggar du enkelt in och gör din felanmälan på serviceprotokoll.se – eller använder appen med samma namn. På så sätt kan du följa processen i realtid och slipper ringa och dubbelkolla om hjälpen är på väg. Du kan dessutom samla all teknisk information om dina köksmaskiner för att din servicetekniker snabbare ska förstå problemet och kunna kan ta med sig rätt reservdelar direkt.

serviceprotokoll.se

Saknar du inloggningsuppgifter?

Hör av dig till oss på info@qsr.se så hjälper vi dig.

Vill du ha snabba svar på dina vanligaste frågor?

Har du frågor och funderingar? Här hittar du de svaren på våra vanligaste frågor. Finner du inte det du söker? Slå en signal till vår tekniska chef Marcus på 031-760 15 00 – han har svar på det mesta.

Våra servicetekniker har rätt utbildning och lång erfarenhet.

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner