Skip to content

Carpigiani

Carpigiani är Europas ledande tillverkare av mjukglassmaskiner. Hög kvalitet och driftsäkerhet är grundstenarna i denna maskin som är byggd för att leva i minst 20 år.

Den absolut vanligaste modellen är Carpigiani 191 i bänkutförande https://www.carpigiani.com/en/product/191-classic.  Fler modeller hittar ni på https://www.carpigiani.com/en/segment/soft-serve

QSR är auktoriserad servicegivare med eget lager av reservdelar, packningar och rengöringsmedel i Göteborg. Vi erbjuder program för regelbunden service inför och under säsong. QSR tillhandhåller också ”diskningsservice” där vi kommer till er med 4-6 veckors intervall och gör rent maskinen på ett professionellt och matsäkert sätt.

Ni kan beställa delar eller komma förbi och hämta, behöver ni uppgradera er och köpa en ny maskin kontaktar ni någon på QSR ’s försäljningsavdelning.

Försäljning och service av köksutrustning - kontakta Robert eller JesperKontakta våra säljare!

Har du bestämt dig för den utrustning ni önskar, eller hittar du inte det du söker? Ring alternativt maila Robert eller Ulrika så hjälper de dig! Behöver du hjälp med offert, kontakta Jesper.

Robert A.
Säljare
robert.ardin@qsr.se
+46 732 42 43 50

Jesper C.
Försäljningschef
jesper.cederroth@qsr.se
+46 735 19 92 20

Ulrika V.
Säljare
ulrika.vendelstrand@qsr.se
+46 768 47 01 01

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner