Skip to content

Coolsaver

QSR är återförsäljare och installatör av Coolsaver.

Coolsaver är ett s.k kondensfilter som sänker luftfuktigheten för att minska påbyggnad av frost & is på kyl/frysrumsaggregat. Detta gör att man med användande av Coolsaver kan uppnå bättre (lägre) temperatur och en stor energibesparing eftersom kompressorn har betydligt kortare drifttider. Man förlänger också livslängden på komponenterna. Coolsaver är en 100% naturprodukt och behöver ingen el eller annan tillförd energi. Coolsaver absorberar fukten i luften och med jämn intervall torkar man ut den under några timmar i solen eller i en ugn. Därefter är Coolsaver klar att användas på nytt under någon eller några månader beroende på luftfuktighet. Generellt kan man säga att en äldre anläggning med dåliga tätningslister gör att Coolsavern behöver torkas oftare, det är å andra sidan där Coolsaver ger mest effekt och besparing.

Coolsaver säljs och lagerförs av QSR. Ni kan köpa och montera Coolsaver själva enligt instruktion eller anlita oss för en helhetslösning där vår mångåriga kunskap inom produkten garanterar bästa resultat.

Försäljning och service av köksutrustning - kontakta Robert eller JesperKontakta våra säljare!

Har du bestämt dig för den utrustning ni önskar, eller hittar du inte det du söker? Ring alternativt maila Robert eller Ulrika så hjälper de dig! Behöver du hjälp med offert, kontakta Jesper.

Robert A.
Säljare
robert.ardin@qsr.se
+46 732 42 43 50

Jesper C.
Försäljningschef
jesper.cederroth@qsr.se
+46 735 19 92 20

Ulrika V.
Säljare
ulrika.vendelstrand@qsr.se
+46 768 47 01 01

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner