Skip to content

Menumaster

QSR är återförsäljare samt auktoriserad servicegivare för Menumaster & Amana microvågsugnar.

Menumaster är en kraftfull proffsmicro. Vår standardmodell av Menumaster är på 1800w. Chassi av rostfritt stål och en utformning som är gjord för att tåla tuffa tag. Luckan på en Menumaster klarar tusentals öppningar där en vanlig hushållsmicro i bästa fall klarar några hundra. Innandömet står emot fukt och en överkokning eller skål som välter är inget problem.

QSR både säljer och reparerar Menumaster microugnar. Det mest ekonomiska alternativet för er som kund är att lämna eller skicka dem till vår verkstad. Där går vi igenom er ugn och ger ett kostnadsförslag innan reparation om så önskas.

Menumaster tillverkas av ACP och tillverkar även systerprodukten Amana som dock inte marknadsförs i Sverige. Amana är en i stort sett identisk produkt och om ni behöver service på en sådan kan vår serviceverkstad hjälpa er.

Försäljning och service av köksutrustning - kontakta Robert eller JesperKontakta våra säljare!

Har du bestämt dig för den utrustning ni önskar, eller hittar du inte det du söker? Ring alternativt maila Robert eller Ulrika så hjälper de dig! Behöver du hjälp med offert, kontakta Jesper.

Robert A.
Säljare
robert.ardin@qsr.se
+46 732 42 43 50

Jesper C.
Försäljningschef
jesper.cederroth@qsr.se
+46 735 19 92 20

Ulrika V.
Säljare
ulrika.vendelstrand@qsr.se
+46 768 47 01 01

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner