Skip to content

Taylor

Taylor glass och shakemaskiner är en kraftfull Amerikansk maskin som används på de flesta större restaurangkedjor. Genomgående hög kvalitet med mycket hög kapacitet kännetecknar en Taylor. Det finns en bred range från rena småmaskiner till stora kombinerade glass/shake.

Vi på QSR har arbetat med Taylor i drygt 30 år och har mycket kompetenta servicetekniker. Vi erbjuder både akutservice men har också ett förebyggande serviceprogram där vi besöker er regelbundet, antingen för en säsongsgenomgång eller löpande under året. QSR tillhandhåller också ”diskningsservice” där vi kommer till er med 2 veckors intervall och gör rent maskinen på ett professionellt och matsäkert sätt.

Fråga oss om förslag och pris för detta.

QSR ’s lager i Högsbo för reservdelar, tillbehör, packningar och rengöringsmedel är alltid välfyllt. Vi skickar i regel samma dag men är det riktigt akut kan man komma förbi och hämta.

Vid behov av en ny Taylor hjälper vi er att välja rätt modell och skräddarsyr ett serviceprogram om så önskas. Modellerna hittar ni på https://www.taylor-company.com/en/products/soft-serve-frozen-yogurt

Försäljning och service av köksutrustning - kontakta Robert eller JesperKontakta våra säljare!

Har du bestämt dig för den utrustning ni önskar, eller hittar du inte det du söker? Ring alternativt maila Robert eller Ulrika så hjälper de dig! Behöver du hjälp med offert, kontakta Jesper.

Robert A.
Säljare
robert.ardin@qsr.se
+46 732 42 43 50

Jesper C.
Försäljningschef
jesper.cederroth@qsr.se
+46 735 19 92 20

Ulrika V.
Säljare
ulrika.vendelstrand@qsr.se
+46 768 47 01 01

Back To Top
Samtyckesbanner för cookies av Real Cookie Banner